Strømpriser

Været

Nyheter

 • Budsjetterer med underskudd i RBK

  Rosenborg forventer selv blodrøde tall i 2024. I regnskapet som ble presentert på klubbens hjemmeside torsdag, skriver de at de forventer å gå 15, 5 millioner kroner i minus. Syv millioner i minus på herrelaget, mens det kalkuleres med et underskudd på 8, 5 millioner kroner for kvinnelaget, skriver Adressa.no.

 • Syklist påkjørt i Trondheim

  Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke ved 3T på Moholt. En syklist har blitt påkjørt. Politipatruljen på stedet melder at det ikke er snakk om alvorlige personskader.

 • Tekniske problemer på ferja få dager etter forrige gang

  Tekniske problemer på ferjesambandet Hofles-Geisnes-Lund gjør at ferja er innstilt fram til 15:00. Dette skjer kun tre dager etter forrige gang ferja «Olav Duun» hadde tekniske problemer. Namdalsavisa har vært i kontakt med Torghatten Midt som sier at det er problemer med ferja «thrustere». Det er altså snakk om enhet som gjør at båten kan beveges sidelengs og snu seg. De jobber med å få satt inn reservefartøy og ber folk holde seg oppdatert på trafikkmeldinger.

 • Carina Dahl nominert til spellemann

  Trønderske Carina Dahl er blant artistene som er nominert til spellemannsprisen 2023. Hun er nominert i kategorien festmusikk. Dahl var også nominert for to år siden. Maja Ratkje fra Trondheim er også nominert, og det er ikke første gang. Hun har nemlig mottatt pris og vært nominert flere ganger tidligere. Nå er hun nominert i kategorien samtidsmusikk. Gitarist Stian Westerhus fra Beitstad er nominert i kategorien TONOs komponistpris.